Hulp bij belastingbrief invullen in Maaseik en Bree

Financien Belasting Bree

Ook dit jaar kunnen inwoners van Dilsen-Stokkem, Maaseik en Kinrooi hulp krijgen bij het invullen van hun belastingbrief. De federale overheidsdienst Financiën organiseert hiervoor speciale momenten in Maaseik en Bree.

In Bree kan men zich wenden tot de diensten op Stadsplein 1:
– in mei elke voormiddag van 9.00 tot 12.00 uur
– in juni elke werkdag van 9.00 tot 15.00 uur

In Maaseik kan men terecht in het belastingkantoor in de Bleumerstraat 72 op de volgende momenten:
– vanaf dinsdag 15 mei elke voormiddag van 9.00 tot 12.00 uur
– in juni: elke werkdag van 9.00 tot 15.00 uur

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

9 reacties op “Hulp bij belastingbrief invullen in Maaseik en Bree”

 1. Is ‘t mogelijk om je belasting nog in te vullen. Was vergeteb door drukte op werk

 2. W
  Kan ik in Bree mijn belastingbrief nog laten invullen electronisch

 3. Kan ik mijn belasting brief nog electronisch laten invullen Bree en welke uren?
  Mvg sabina

 4. hallo, ik heb mijn belastingsbrief ingevuld,
  maar heb een vraag over de zin ( in uw voordeel)
  wil dat zeggen dat ik moet betalen of treug krijg?

 5. Wij hebben brand gehad en totaal verlies wat moeten we doen voor belastingen in te vullen

 6. Beste

  ben jullie aan het proberen te bellen. is het nog mogelijk om mijn belastingsbrief te laten invullen in maaseik. Hopend wat van jullie te horen want krijg helaas niemand aan de lijn ben al twee dagen aan het bellen.

  MVG
  Nachet Imzri

 7. 18 mei 2020… telefonisch al een week niet binnen te komen…
  Ook niemand te vinden om te helpen invullen van belastingbrief.
  Wat gebeurd er als ik NIETS doe ???? 😠

 8. Geachte heer/mevrouw
  Ik heb moeite met het invullen van mijn inkomsten belasting van 2019 in te vullen. Ik ben 86 jaar en snap niets van het code systeem ook omdat ik altijd in het buitenland gewerkt heb en samen met mijn vrouw negen verschillende buitenlandse pensioenen heb. Ik kon elk jaar via het belasting kantoor mijn inkomsten belasting laten invullen. Ik heb niet de middelen om een belasting consulent in te schakelen en vraag U of ik langs kan komen om mijn belasting formulier in te vullen

 9. ik heb een andere bankrekeningnummer hoe kan ik die doorgeven aan de belastingdienst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *