Garageverkoop in Kinrooi

Op zaterdag 12 mei zal er naar jaarlijkse traditie een Garageverkoop plaatsvinden in de wijken Zielderveld en Natterveld in Kinrooi. Vorig jaar was er weinig animo bij de bewoners voor deze verkoop. “We gokken dat we nu meer aanwas krijgen”, zo klinkt het vanuit de organisatie.

Ongeveer twintig bewoners van de wijken Zielderveld en Natterveld in Kinrooi deden vorig jaar mee aan de georganiseerde Garageverkoop. Aan belangstelling had men vorig jaar niet te klagen. “Dat hopen we ook dit jaar te kunnen bereiken”, aldus een woordvoerder.

De Garageverkoop zal 12 mei plaatsvinden tussen 10.00 en 17.00 uur.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *