Een kwestie van geduld totdat ook heel België ‘Limburgs lult’ (video en foto’s)

Het lied van Rowwen Hèze, ’t Is een kwestie van geduld, rustig wachten op de dag dat heel Hollands Limburgs lult’, moet worden aangepast, tenminste dat vindt de organisatie die de OLS-feestavond in de gemeente Kinrooi organiseert. “Het is voor de eerste maal dat deze tex-mex band uit America op een Belgisch OLS zal spelen, dus daar mag je dan wel iets van verwachten”, aldus Mark Hoedemakers, PR-verantwoordelijke van het OLS.

Enkele leden van het OLS, waaronder voorzitter Jo Brouns, zijn van mening dat de band het lied zou moeten aanpassen. “In een vergadering was het Kristof Vandebosch die met het idee kwam om het nummer door de band aan te laten passen”, aldus Brouns.

Een rondgang binnen de aanwezige leden, waaronder voorzitter van Schutterij Sint Servatius uit Raam-Ophoven, René Vounckx, Helga Sleven, Mark Hoedemakers en Jo Brouns, resulteerde in het feit dat men het plan heeft om naar de bandleden van Rowwen Hèze in America af te zakken om hen het voorstel persoonlijk te gaan doen.

“Dit moet met enkele pinten toch te regelen zijn”, aldus Mark Hoedemakers.

Of het de OLS-organisatie lukt, blijft vooralsnog de vraag…

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *