Is het einde van voetbalclub Patro Maasmechelen nabij?

Burgemeester Raf Terwingen van Maasmechelen vreest voor het voortbestaan van voetbalclub Patro Eisden Maasmechelen. Afgelopen week heeft er een overleg plaats gevonden tussen het gemeentebestuur en Whoo, de Chinese eigenaar van de club. Die zei dat hij de voetbalploeg wil verkopen.

De Chinese eigenaar had onlangs een overleg met het gemeentebestuur van Maasmechelen over de huurovereenkomst van het stadion, weet Radio 2. De gemeente wil die niet verlengen zolang er geen aparte vzw is opgericht voor de jeugdwerking van Patro. En op het overleg bevestigde de eigenaar de geruchten. Hij wil de club verkopen en is daarover met meerdere investeerders aan het onderhandelen.

Maar burgemeester Terwingen vreest voor een faillissement van Patro.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *