Ze staan !

Zaterdagmorgen om 07.00 uur begonnen vele vrijwilligers van Koninklijke Schutterij Sint-Servatius Raam en o.a. van bevriende schutterijen uit de regio met het uitvoeren van een hele belangrijke taak voor het aanstaande O.L.S. in Ophoven: het plaatsen van de schietbomen, samen met de bijbehorende aanlegpalen.

Een precisiewerk en dat bij bijna tropische temperaturen. Ja, het was zweten op de O.L.S. weide, maar ZE STAAN ! Maar liefst 42 schietbomen en dubbel zo veel aanlegpalen. Op 40 schietbomen wordt straks in juli om de ‘UM’ gestreden, 2 schietbomen staan er extra bij voor de genodigden die straks op 1 juli mogen laten zien of ook zij een ‘bölke’ af kunnen schieten.

Grensland Actueel volgt alle ontwikkelingen rond het Oud Limburgs Schuttersfeest op de voet, en vanaf komende week brengen wij voor u iedere maandag om 12.00 uur een heus O.L.S. journaal ! Het gras is weer gemaaid, de bomen staan…. we gaan er tegenaan !


 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *