Aftrap Intergemeentelijk petanquecriterium (video en foto’s)

Het intergemeentelijk petanquecriterium is woensdag 30 mei in de gemeente Kinrooi van start gegaan. De organisatie, welke vanuit verschillende gemeenten is gerealiseerd, kan telkens rekenen op een grote schare deelnemers. “We merken dat de samenwerkende sportdiensten hier iets moois in handen hebben”, aldus Sportpromotor Wim van Asten van de gemeente Kinrooi.

Vele enthousiastelingen namen onder een stralende zon deel aan het gebeuren op een door de Sportdienst aangelegd parcours langs het voetbalveld in Kinrooi. “We leren van elkaar en doordat inwoners van verschillende gemeenten samen sporten beoefenen leert men elkaar goed kennen, temeer omdat veel mensen telkens terug komen”, zo vervolgt van Asten.

De gezamenlijke Buurtsportdiensten doen meer dan enkel petanque. Men biedt een keur aan activiteiten aan.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *