Nieuwe Van Eyck Fair

Eyck standbeeld markt Maaseik

Op zondag 3 juni zal op de markt in Maaseik een vernieuwde vorm van de van Eyck Fair plaats vinden. De van Eyck Fair zal dit jaar niet alleen kunst bevatten maar wordt gecombineerd met brocante, huis en tuin decoratie, proeverijen, sieraden en hebbedingetjes.

De fair zal een kwalitatief goede fair worden, zo geeft de organisatie aan. Op vrijdag en zaterdag zullen er op de markt in Maaseik al diverse activiteiten plaats vinden die voor ieder toegankelijk zijn. Met als aanvulling op de zondag deze mooie fair.

De van Eyck Fair is op zondag geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. De entree is gratis.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *