Ann-Sofie Custers volgt Jan Tollenaere op

Ann-Sofie Custers is door het bestuur van Open VLD Maaseik gekozen als nieuwe lijsttrekker. Zij volgt hiermee Jan Tollenaere op, die eerder aangaf vanwege drukke werkzaamheden elders zich niet verder te kunnen engageren.

Met de keuze voor Ann-Sofie Custers schaart het bestuur van Open Vld Maaseik zich achter een jonge talentvolle vrouw. Ann-Sofie Custers is al zeven jaar lid van de liberale partij en drie jaar actief voorzitter. De 25-jarige advocate werkt in Westerlo en is gespecialiseerd in lokale besturen. Ze is de dochter van Roger Custers en woont in Neeroeteren.

Ludo Vanstreels (oud-voorzitter): “Ann-Sofie is mij drie jaar geleden opgevolgd als voorzitter van Open Vld Maaseik. En ze neemt die functie met verve op. Zij is een sterke vrouw en uit het juiste hout gesneden.”

Het bestuur van Open Vld Maaseik is de laatste jaren gegroeid tot een ploeg van bijna 40 personen waarbinnen oud-schepenen en gemeenteraadsleden met bestuurservaring worden bijgestaan door nieuwe talentvolle krachten. De lijst met kandidaten wordt de komende maanden voorgesteld.

Ann-Sofie Custers: “Ik ben vereerd dat het bestuur mij massaal steunt. Met deze ploeg kunnen we het verschil maken voor Maaseik. Samen gaan we voor een verantwoordelijk bestuur dat de troeven van Maaseik ten volle uitspeelt.”

Frans Roosen (OCMW-raadslid): “Open Vld Maaseik is altijd een partij geweest die kansen biedt aan jongeren. En met de steun voor Ann-Sofie bewijst het bestuur dit vandaag opnieuw. Ik ben er zeker van dat zij het liberale project in Maaseik kan voortzetten.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.