Antiek-zoekers en sjacherzaken op de rommelmarkt in Maaseik

Een internationaal treffen van antiquairs en liefhebbers van antiek, maar ook liefhebbers van waardevolle zaken die anderen wellicht als ‘rommel’ betitelen kunnen met Pinksteren hun hart ophalen in het centrum van Maaseik.

Enkele dagen lang zijn er ruim 80 standhouders actief met diverse zaken voor liefhebbers.
Veel belangstellenden komen snuffelen naar vintage bij de standhouders op het historische marktplein in Maaseik. Op het nabij gelegen Muntplein is er een tweedehands speelgoedmarkt voor en door kinderen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Antiek-zoekers en sjacherzaken op de rommelmarkt in Maaseik”

  1. Bedankt voor de tip over deze antiekmarkt. Wij zijn dol op retro, antiek en brocante en gaan ook graag over de grens op markten naar antieke meubelen op zoek. Ik hoop dat corona geen einde heeft gemaakt aan deze markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *