Bree trapt de zomervakantie af met Olé Congé

Op 29 juni zal de Stad Bree de zomervakantie aftrappen met een spektakel op het Vrijthof met Olé Congé!

Vanaf 16.00 uur zal er veel gezelligheid en sfeer zijn waarbij voor de allerkleinsten gestart wordt met diverse activiteiten. Zo kunnen de jongsten een nieuw, crazy kapsel laten aanmeten en animeren make music-sterren de aanwezigen met hun kunsten.

Vanaf 18.30 uur start de Crazy Discoshow, een spektakel met vooral héél veel sfeer voor kinderen, tieners (en ouders). Vervolgens staat om 19.45 uur het Vrijthof in vuur en vlam met de show ‘Welcome Back’ waarna DJ Fons de aanwezigen zal entertainen tot 23.00 uur.

Foto: Stad Bree

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.