Kerkhof Bocholt toch open in weekends

Kerkhof graf graven

Om in de nabije toekomst plaatsgebrek op het kerkhof van Bocholt te vermijden, wordt momenteel één perceel, het oudste gedeelte, rechts vooraan (de graven van 1963 tot 1974) ontruimd. Op 7 april startte aannemer Vandebosch met de werken, waardoor het kerkhof tot en met de maand mei enkel open zal zijn op weekdagen van 8.00 tot 16.00 uur.

Tijdens de weekends zou het kerkhof gesloten zijn, maar op vraag van veel inwoners, die zich alleen in het weekend kunnen vrijmaken, heeft burgemeester Stijn Van Baelen de aannemer zover gekregen dat het Bocholter kerkhof toch ook op zaterdag en zondag geopend zal zijn van 12.00 tot 16.00.

Met moederdag (zondag 13 mei) zal het uitzonderlijk geopend zijn van 14.00 tot 17.00 uur.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *