Lunchen met harde muziek bij Mosa-RT (video en foto’s)

Hele harde muziek binnen de muren van Scholengemeenschap Mosa-RT. Het is een jaarlijks terugkerend gegeven, picknick-rock, verzorgd door de leerlingenraad van de campus voor alle leerlingen en leerkrachten. Vrijdag 4 mei werd tussen de middag een broodje gegeten onder het genot van flink harde muziek.

“Het is een jaarlijks terugkerend gebeuren, waar we met enkele leerlingen de schouders onder zetten”, zo vertelt Fedde Delissen, één van de organisatoren. “We zijn er toch diverse pauzes en lesuren mee bezig om dit alles voor elkaar te krijgen”, zo vult Lina Houben aan.

Voor de leerlingenraad, die het gebeuren organiseert is het een belangrijke graadmeter. “We horen graag wat er bij leerlingen leeft en dat kunnen we op deze manier peilen. Daarnaast hebben we in elke klas een vertegenwoordiger zitten, zodat signalen ons snel kunnen bereiken”, aldus Sanne Kruijf, voorzitter van de leerlingenraad.

Gedurende twee lesuren kon er vrijdag gelunched worden onder een mooi zonnetje, waarbij de aanwezigen konden genieten van de muziek die door een DJ werd gebracht. Ook werd er live gezongen op het kleine podium.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.