Werkzaamheden Centrumplein Dilsen goed op schema

De werken aan het centrumplein van Dilsen zitten goed op schema. De grond- en funderingswerken van het plein zijn zo goed als rond. Momenteel is men volop bezig met de opbraak- en grondwerken langs het stadhuis. De betonverharding van het plein zal doorgetrokken worden tot aan de ingang van het stadhuis.

De voorzijde van het stadhuis werd inmiddels al opnieuw heraangelegd.

Verder werden deze week de plantvakken voor het groen aangebracht en werd gestart met de werkzaamheden voor de Luifel. De luifel zal de komende weken worden uitgevoerd en wel in drie stappen: Eerst komt de fundering, vervolgens de wanden en kolommen en in een derde en laatste fase zal in één keer de dakstructuur gegoten worden.

Het is de bedoeling dat alles klaar zal zijn tegen het bouwverlof.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.