Uitbreiding van Industriezone Leuerbroek Kinrooi voor dit najaar

Als landelijke gemeente in het buitengebied waren de uitbreidingsmogelijkheden qua industrie beperkt voor Kinrooi. Mede dankzij het RUP Bedrijvigheid kan er dit jaar nog werk gemaakt worden van de uitbreiding van Leuerbroek.

Veel ondernemers hebben reeds te kennen gegeven interesse te hebben in een perceel. “Dit is het beste bewijs dat bijkomende industriegronden wel degelijk nodig zijn”, aldus burgemeester Jo Brouns van de gemeente Kinrooi.

Leuerbroek, de KMO-zone gelegen langs de Weertersteenweg, tussen Kinrooi en Maaseik, zal uitgebreid worden met 7,9 hectare.

De effectieve ontwikkeling van het gebied gebeurt door LRM. Verschillende bestaande bedrijven hebben nood aan een uitbreiding. “Dat is perfect mogelijk, omdat de achterzijde van het bedrijventerrein grenst aan het uitbreidingsgebied”, zo vervolgt burgemeester Brouns.

Daarnaast komen er ook een 14-tal kleinere, nieuwe loten voor bedrijven ten zuiden van de Raamdijk en de bestaande KMO-zone.

Er is veel interesse voor de percelen, maar dat neemt niet weg dat er bij interesse nog steeds contact opgenomen kan worden.

“Na het bouwverlof is de uitbreiding van de KMO-zone aan de overzijde van de Raamdijk en aan de achterkant van Leuerbroek gepland”, zo besluit burgemeester Jo Brouns.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *