Grenslaup Vosseven viert jubileum

Een jubileum, de 40e editie van de Grenslaup Vosseven kondigt zich zondag 17 juni aan. Vier seizoenen al op de kalender. Na afloop van deze activiteit zal er een tombola met diverse prijzen zijn én zal de verloting van de cadeaubonnen van Nieuw Vosseven plaatsvinden, twee stuks ter waarde van € 50,00 elk. Dit zal gebeuren onder diegenen die 8, 9 of 10 keer hebben deelgenomen.

Dit hardloopevenement, trimloop, door de bossen achter en nabij Het Vosseven in Stramproy gaat over een rondje van 3175 meter. Dit rondje kan tussen de één en vijf keer worden afgelegd. Voor de jeugdige deelnemers tot en met 12 jaar is er een kortere ronde uitgezet van 1,1 km. De Grenslaup Vosseven is er elke derde zondag van de maand (m.u.v. juli en augustus).

Bij gelegenheid van de 40e uitgave is er een kleine verrassing, wil je weten welke? Dan moet je zorgen dat je erbij bent.

Inschrijven kan 17 juni vanaf 9.00 uur bij ‘Nieuw Vosseven’ aan de Lochtstraat 28 in Stramproy.

Foto’s: Jo Smeets

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *