Vakantiepret gegarandeerd in Hamont-Achel

De grote vakantie staat voor de deur. Bij de meesten onder ons staan er typische zonovergoten terrasjes, gezellige zomeravonden en heerlijke barbecues op het programma. Maar met de aha! Zomerpop-up in Hamont-Achel heb je nog iets extra om naar uit te kijken. Er staan namelijk weer toffe openluchtactiviteiten gepland en dat helemaal gratis.

“Samen met tal van vrijwilligers en externe partijen werkten de medewerkers van het UiTpunt een bescheiden, maar kwalitatief zomerprogamma uit”, vertelt schepen van Cultuur Rudi Boonen. “Zo presenteren we vier kaskrakers tijdens de openluchtcinema, staat Bert Kruismans ons te woord tijdens de vertelling en kunnen we ons hart ophalen op de evenementen Botert’t nog? en Hamonttisser. Het belooft dus een leuke zomer te worden.”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *