Grensoverschrijdend sportaanbod

De gemeente Echt-Susteren en de Stad Maaseik hebben hun krachten gebundeld om een grensoverschrijdend sportaanbod neer te zetten.

Lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl dragen bij aan een fitte en gezonde samenleving. Vandaar dat zij extra investeren in sport en het aanbod hiervan. Het kan zo zijn dat een inwoner van beide gemeenten graag een sport beoefent die niet wordt aangeboden in de eigen gemeente. Dit hoeft geen belemmering te zijn. Dankzij de samenwerking is het sportaanbod voor de regio vergroot.

Daarnaast is het goed voor verenigingen en sportclubs om ook leden in te schrijven die buiten de huidige gemeente wonen. Wethouder Geert Frische van Echt-Susteren is positief over de grensoverschrijdende samenwerking: “Ik ben er trots op om samen met onze buurgemeente Maaseik een grensoverschrijdend sportaanbod in de meest brede zin van het woord te kunnen aanbieden. Voor onze sportverenigingen draagt dit bij aan een samenkomst van culturen en de mogelijkheid om te investeren in elkaar!”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *