Grootse WK-tent in Neeroeteren (video)

In Neeroeteren is afgelopen week een grote tent geplaatst waar Supportersvereniging Neeroeteren4Belgium de WK-wedstrijden van De Rode Duivels zal gaan volgen. “Het is de derde keer dat we zo’n activiteit organiseren”, aldus Bert Jacobs van de supportersvereniging.

Men is klein gestart maar inmiddels is het uitgegroeid tot een immens spektakel. De Openingswedstrijd bij het WK in Rusland zal vanavond ook vertoond worden. “Dat is voor ons als organisatie een soort van test om te bekijken of alles goed werkt”, aldus Jacobs.

Naast de WK-wedstrijden van De Rode Duivels heeft de supportersclub ook een tweetal andere activiteiten. “Op vrijdag 22 juni organiseren we een Limburgse avond met optredens van Frans Theunisz, Marleen Rutten en Erwin vaan ’t Merretkoer. Daarnaast zal zondag 24 juni ‘Back To The Bambi’, een reünie naar de roemruchte Dancing Bambi in Neeroeteren, plaatsvinden”, zo vertelt Marc Bonnet.

De tent die 50 bij 20 meter groot is kan ruim 1600 personen herbergen. “We werken hiervoor ook samen met diverse verenigingen uit de omgeving, want alleen zouden we dit niet klaar krijgen”, aldus Jacobs.

De wedstrijden van De Rode Duivels worden vertoond op een groot scherm. Zo spelen ze op 18 juni om 17.00 uur tegen Panama, op 23 juni om 14.00 uur tegen Tunesië en op 28 juni om 20.00 uur tegen Engeland. “We hopen natuurlijk op een finaleplaats, dat zou helemaal mooi zijn, maar laten we nog maar niet zover vooruit kijken”, zo besluiten de heren.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *