Ontmoetingscentrum De Gunnerij open tijdens de Zomerbraderie

De panden aan de Lambertushof in Nederweert zijn flink onder handen genomen. Lydia Gerris, een van de initiatiefnemers van ontmoetingscentrum De Gunnerij is trots op het eindresultaat.

“Op 29 juni, tijdens de Zomerbraderie, stellen we Ontmoetingscentrum De Gunnerij open voor publiek. We hopen dat mensen binnenlopen om ons prachtig verbouwde pand te komen bewonderen”, aldus Lydia Gerris.

De Gunnerij is een ontmoetingsplek in Nederweert waar iedereen welkom is: jong en oud, mensen met een beperking, mensen die iets voor de samenleving willen betekenen, mensen die behoefte hebben aan contact met anderen. Tijdens de open inloopuren kunnen bezoekers binnenlopen om een praatje maken of een kaartje leggen. “Alle medewerkers van De Gunnerij werken er op vrijwillige basis”, vertelt Lydia. “Wij zijn dit project gestart om op een laagdrempelige manier de betrokkenheid en leefbaarheid in Nederweert te vergroten. Elkaar ontmoeten en verbindingen leggen staan hier centraal.”

“We hebben een leuk programma tijdens de Zomerbraderie. Zo zal Reintje en haar voskes optreden voor de kinderen en staat er een heuse Gunboom waar kinderen een wens mogen doen voor iemand anders. De leukste wens krijgt een verrassing van De Gunnerij. De moeite waard dus om een kijkje te komen nemen”, aldus Lydia.

Foto: Facebook De Gunnerij

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *