Knallende kermis in Neeroeteren (foto's)

We schreven al eerder dat de kermis in Neeroeteren op sterven na dood was. Inderdaad: WAS ! De gemeente Maaseik en de plaatselijke horeca zetten hun schouders onder een geheel nieuw kermisconcept en dat lijkt nu al grandioos geslaagd.

Vrijdagavond was het koppen lopen in Neeroeteren. Duizenden mensen bezochten de avondmarkt EN de kermis, die groter is dan ooit en waar het ook de komende dagen nog heel goed toeven is. Net zoals in de plaatselijke horecagelegenheden die allemaal op hun manier een steentje bijdragen aan het succes van dit mooie initiatief.

Bij de eerste aflevering van ‘kermis nieuwe stijl’ hoorde ook een vuurwerkshow, en dat hebben ze geweten in (en om) Neeroeteren. Vanaf sportpark ‘De Borg’ gingen even na elven de eerste pijlen met luide knallen de lucht in en daar bleef het niet bij. Een show verzorgd door het Maaseiker bedrijf Salon Roger hield het dorp bijna een half uur in de ban en eindigde met een prachtige finale en een heel groot applaus van het massaal aanwezige publiek.

We maakten heel veel foto’s, een paar daarvan ziet u hier. Oh ja, komt u dit weekend ook nog naar de kermis ? Het zou erg fijn zijn als we dit volgend jaar weer kunnen beleven. Veel plezier !


 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *