De optocht van het Kinjer-OLS is rechtstreeks te zien bij Grensland Actueel (video)

Aanstaande dinsdag zal in Ophoven het Kinjer-OLS plaatsvinden. Momenteel wordt het OLS-feestterrein in orde gebracht. Ook de straten van Ophoven worden versierd. “We zijn er helemaal klaar voor”, zo reageert pr-medewerker Mark Hoedemakers.

Het aantal scholen dat meedoet is ongeveer gelijk aan voorgaande jaren. “Wel is het zo dat we alle basisscholen binnen de gemeente Kinrooi gevraagd hebben mee te doen, en hier is gehoor aangegeven, waardoor het aantal Belgische en Nederlandse deelnemers gelijk is”, aldus Sylvie Vanmontfort die voorzitter is van de werkgroep Kinjer-OLS.

Het programma van het Kinjer-OLS start komende dinsdag om 9.00 uur. De optocht die door de straten van Ophoven zal trekken, zal beginnen om 10.30 uur, meteen na de openingsceremonie. Die optocht zal ook op de kanalen van Grensland Actueel rechtstreeks te zien zijn.

Na de pauze start om 12.30 uur het inschieten en vervolgens de schiet- en terreinwedstrijden. Om 15.00 uur zal de prijsuitreiking plaats vinden. Een compilatie hiervan zie je op woensdag 30 juni vanaf 12.00 uur bij Grensland Actueel.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *