Geef ook je mening over de toekomst van Maaseik

Pater Sangersbrug Maaseik

Op dinsdag 26 juni om 19.30 uur gaat het stadsbestuur in gesprek met zijn inwoners over de toekomst van Maaseik. Daarvoor organiseren ze gesprekstafels. Ze duren ongeveer anderhalf uur en gaan door in het Ontmoetingshuis Voorshoven, Tismansweg 4 in Neeroeteren.

Er zijn 5 tafels die elk een specifiek thema behandelen:

Lokale economie
Communicatie en lokale dienstverlening
Ruimtelijke infrastructuur en omgeving
Mobiliteit en parkeren
Kinderen en jongeren

Aan de gesprekstafels nemen enkel burgers deel, geen mandatarissen en ook geen personeel van stad en OCMW. Enkel voor het modereren van de gesprekken en voor de verslaggeving doet de organisatie een beroep op de medewerkers. Extern adviesbureau CC Consult leidt de hele avond in goede banen.

Alle adviezen worden nadien door medewerkers van stad en OCMW gebundeld in een inspiratienota. Deze nota is één van de pijlers voor de opmaak van een meerjarenplan waarin staat waar het nieuw verkozen stadsbestuur in de periode 2020 – 2025 aan zal werken.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *