Kleuters GO! BS De Sprong krijgen peters en meters

De overgang van de 3de kleuterklas naar het eerste leerjaar is een hele stap! Gelukkig moeten de kleuters van GO! BS De Sprong uit Maaseik dit niet alleen doen.

De oudste kleuters van GO! BS De Sprong mochten onlangs door middel van een fotospel één of twee meters/peters kiezen. De gelukkigen zijn de jongens en meisjes van het 5de leerjaar. Zij nemen volgend jaar elk iemand onder de vleugels om de eerste weken vlot te laten verlopen en ze wegwijs te maken.

Afgelopen week werd elke kleuter officieel voorgesteld aan de gekozen meters en peters. Door middel van spelletjes leerde iedereen elkaar beter kennen. Als afsluiter kreeg elk kind een diploma en mooie sleutelhanger van peter, meter of metekind.

Foto: Stefanie Willen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *