Trajectcontrole binnen nu en twee jaar in Dilsen-Stokkem

Flitspaal camera snelheid

In Dilsen-Stokkem zullen binnen twee jaar op twee plaatsentrajectcontrole’s worden ingevoerd. Het gaat om de N75, de Boslaan en de N771, de Europalaan.

De komst van deze trajectcontroles zijn door minister Ben Weyts van Mobiliteit aangekondigd.

Trajectcontrole is een systeem waarbij de gemiddelde snelheid over een langere afstand wordt gemeten. Dat gebeurt met nummerplaatherkenning. Uit een ondervraging blijkt dat de meerderheid van de Vlaamse automobilisten vindt dat het verkeer op snelwegen veiliger én vlotter verloopt dankzij die trajectcontroles.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

3 reacties op “Trajectcontrole binnen nu en twee jaar in Dilsen-Stokkem”

  1. Ik vind het overdreven dat op de Boslaan, een weg gescheiden door een vangrail waar je normaal 120 mag, beperkt wordt tot 90km/u en ook nog een trajectcontrole wordt opgezet. Schandalig gewoon! Voor de mensen die elke dag deze weg moeten nemen is het zeer vervelend om tegen zo een lage snelheid zo een lange baan te moeten doen elke dag.

  2. Inderdaad, 120 km/u en 90 km/u aan de lichten is perfect mogelijk, kijk bv. naar de weg van Hasselt naar Sint-Truiden. Isoleer de Maaskant nog maar wat, of moet heel Oost-Limburg via het sleutelgat Maasmechelen om toch maar op de autostrade te kunnen rijden? Daar wil je niet zijn als de school uit is.
    Je moet meer op je snelheidsmeter kijken dan op de weg, tegenwoordig. Veilig?!

  3. Volkomen gelijk ze weten niet wat te doen om je het geld af te troggelen dat is niet voor de veiligheid wat maakt het hun uit of wij ons te pletter rijden NEE alles draait om geld innen zeg gerust stelen van ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *