Al twee-derde aan Ophovense vlaggen verkocht

Dat de gemeenschap van Ophoven hecht is, dat was al bekend, maar door de verkoop van de Ophovense vlag, zaterdag 16 juni, is dit weer met nadruk getoond. Het was de werkgroep PR en communicatie van het Oud Limburgs Schuttersfeest die enige maanden geleden met het idee kwam om een vlag te maken voor Ophoven. Niet alleen voor het naderende OLS maar voor alle activiteiten en evenementen in het kerkdorp van de gemeente Kinrooi. Die werd zaterdagmiddag gepresenteerd.

“We hebben deur-aan-deur de vlag aangeboden aan de woningen van de optochtroute van het OLS en kunnen constateren dat we nu al twee-derde van de stock verkocht hebben, terwijl we pas één-vierde van Ophoven hebben bedeeld”, zo vertelt Mark Hoedemakers van de werkgroep PR en Communicatie.

“Je ziet dat de dorpsgemeenschap van Ophoven een hechte gemeenschap is en hierdoor nog hechter wordt, door een simpel symbool”, zo reageert hij.

De Ophovense vlag is, zolang de voorraad strekt, nog verkrijgbaar bij Naaimachinehandel Janssen en Kuva Drank.

Zondag 17 juni zal om 12.00 uur op Grensland Actueel een reportage te zien zijn over de presentatie van de vlag van Ophoven.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *