Master-examen Beate Matvejeva

Zaterdag 16 juni begeleidt de Koninklijke Harmonie van Thorn onder leiding van Jan Cober Beate Matvejeva tijdens haar Master-examen fluit. Uitgevoerd wordt Concerto for flute and Band van Lowell Liebermann.

Het optreden vindt plaats van 16.30 tot 17.30 uur in Adams Muziekcentrale in Ittervoort. De toegang tot het concert is gratis.

Beate Matvejeva is geboren in Riga (Letland). Ze speelt sinds haar zevende fluit. Beate startte haar opleiding aan het Emila Darzina College of Music. Hierna volgde ze haar Bachelor aan het Conservatorium Maastricht waar ze in 2013 met lof afstudeerde.

Beate heeft aan diverse concoursen en muziekfestivals deelgenomen en werd daarbij onderscheiden met eervolle onderscheidingen, o.a. een eerste prijs in het International Festival Competition voor kamermuziekensembles voor Jonge Solisten. In 2011 werd ze uitgenodigd deel te nemen aan het International Music Festival Tnjre in Nagomo, waar ze een solo-programma speelde met de Armeense Philharmonie.

Sinds 2015 is Beate Matvejeva lid van de Koninklijke Harmonie van Thorn. Onder haar muzikale begeleiding hoopt ze op zaterdag 16 juni haar Master te behalen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.