Neeroeteren heeft een nieuw vakantiedomein

Er komt een nieuw vakantiedomein in Neeroeteren. Hier zal bij Domein ‘De Warre’ op 1 juli het vakantieconcept ‘Nutchel’ openen, waar bezoekers tussen de bomen kunnen slapen, op een houtvuur kunnen koken en met beperkte wifi kan ‘deconnecteren’.

Domein ‘De Warre’ is 13 hectare groot en zal 30 vakantiewoningen tellen. James Mennekens, de voormalige CEO van Center Parcs Europe, en de Limburgse ondernemer Chris Schelfhout zetten samen hun schouders onder het nieuwe project.

Het domein richt zich vooral ook op “belevingsvakanties”: tussen de bomen klimmen op het hoogteparcours, zweven boven het domein aan de panoramische kabelbaan, teambuilding spelletjes, spelen met de konijnen, een wandeling maken met de paarden enz. Het draait allemaal om opnieuw leren genieten van de simpele dingen. ‘Want die kunst zijn we ergens in het begin van deze eeuw kwijtgeraakt’, luidt het.

Foto’s en film: Fiel Cosemans


 
 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *