OLS Journaal – aflevering 3 (video en foto's)

Tot en met het Oud Limburgs Schuttersfeest zie je bij Grensland Actueel wekelijks het OLS-Journaal. Vandaag de derde aflevering waarin aandacht voor de informatieavond van vanavond 19.00 uur in het Dorpshuis in Ophoven.

Ook wordt er teruggeblikt, want het was Mark Hoedemakers die door een verspreking tijdens een interview de OLS-stuurgroep in de gemeente Kinrooi in beweging bracht om het lied ’Limburg’ van Rowwen Hèze een andere wending te geven.

In het OLS-Journaal komt ook Hubert Brouns, vice-president van de OLS-federatie een kijkje op het terrein nemen en zie je hoe de waterleidingen en afvoer gerealiseerd zijn.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.