Petanqueclub Maaseik is klaar voor komende zondag

In Maaseik zijn de voorbije dagen werkzaamheden gedaan om voor komende zondag de petanquebanen netjes op orde te krijgen. “Dit is gelukt en we hebben er zelfs nog enkele nieuwe petanquebanen bij gelegd”, zo laat Geert Peers van de vereniging weten.

Aanstaande zondag zal het Vlaams Kampioenschap Petanque gehouden worden op de banen in Maaseik. “We zijn er nu helemaal klaar voor”, aldus Peers. Het gaat om het Vlaams Kampioenschap Gemengde Doubletten die gespeeld zullen worden. “Uit alle windstreken van het land zullen mensen naar Maaseik komen”, zo besluit Geert Peers.

Uiteraard is het voor belangstellenden mogelijk een kijkje te komen nemen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.