Regio beleefde spannende voetbalmomenten

De Rode Duivels hebben hun 1/8e finale tegen Japan gewonnen met 3-2 op het WK voetbal in Rusland. In heel de regio hebben supporters de wedstrijd gevolgd op een van de vele grote schermen. De ontlading was bijzonder groot na een spannende wedstrijd.

In Neeroeteren in de grote WK-tent, in Geistingen in een groot gebeuren en op nog veel meer plekken was het nagelbijten tot de laatste minuut voor de Belgische supporters. De opluchting was bijzonder groot toen de Belgen de wedstrijd afsloten met een 3-2-overwinning.

De Rode Duivels zijn geplaatst voor de kwartfinales op het WK. Daarin nemen ze het op tegen Brazilië.

Foto’s: Willy Stukken

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *