Extra Schrijfsel Brief aan de mensen van de Schut van Buul op het OLS

Beste schutters van Buul,

Ik heb het al eerder in een schrijfsel geschreven: het OLS mag in 2019 naar Brabant. Het zou gewoon een unicum zijn om Budel op z’n kop te zetten met het Oud Limburgs Schuttersfeest. Heel Brabant moet door de Limburgers op z’n kop gezet worden.

Tot mijn grote tevredenheid, hoorde ik dat jullie nog in de running zijn. Daarom wil ook ík, als supporter-op-afstand, iets voor jullie doen. Liefst zou ik eigenhandig de bollekes af komen schieten, maar ik krijg de bibber van er alleen maar aan te denken.

Maar ik wil iets anders doen: vanaf nu tot vrijdag, 13.00 u, krijgen jullie de kans om een tegenprestatie voor te stellen die ik zal doen als jullie het OLS winnen. Ik zal er vrijdag één voorstel uithalen (het grappigste, meest ludieke, of gewoon ‘leukste’), dit voorstel wordt mijn uitdaging. Uiteraard weten jullie wat ik in mijn mars heb: levend standbeeld, kindergoochelaar, verteller… het mag daar iets mee te maken hebben, maar dat hoeft helemaal niet.

Stuur jullie idee naar hetolsmoetnaarbuul@hotmail.com .

Oh ja, de persoon die het winnende idee doorstuurde, krijgt een cadeautje van mij 😉

Gogogoooooo SCHUT VAN BUUL!

Met supporterende groeten,

Patrick van Horne
Een verre fan.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *