De Driehoek Bocholt neemt afscheid van directeur

Vrijdag was het niet alleen de laatste schooldag voor de leerlingen van De Driehoek. Ook de directeur, meester Lambert Vandeweyer van De Driehoek in Bocholt, nam afscheid van zijn leerlingen en collega’s.

Meester Lambert gaat nu genieten van een welverdiend pensioen. Ruim 400 leerlingen en leerkrachten hebben hun directeur nog eens in de bloemetjes gezet voor zijn jarenlange inzet en toewijding voor zijn school. Het was een emotioneel feest met veel mooie liedjes, gedichten en toffe dansjes.

Meester Lambert is niet alleen een geliefd directeur, maar dankzij hem vertoeven de leerlingen en leerkrachten nu in een prachtige, nieuwe school. Dat verdiende dan ook een gepast afscheid. Alle kinderen werden nog getrakteerd op een lekker ijsje.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *