Vrijwilligers van de Sint Annamolen Keent staan achter Rode Duivels

Ook in Nederland leeft het WK voetbal meer en meer. En dat ondanks dat Oranje niet van de partij is. Maar het elftal van de Rode Duivels mag zich in Weert op veel supporters verheugen. Zo is in de binnenstad van Weert de Maasstraat tijdens dit WK met Belgische vlaggen aan de winkelgevels versierd. En bij de Sint Annamolen aan de Bocholterweg draaien een aantal vrijwillige molenaars die duidelijk óók aanhangers van de Rode Duivels zijn en die daar openlijk voor uitkomen.

Sedert het begin van het wereldkampioenschap hangt aan de vlaggenmast bij de molen steevast de Belgische Nationale driekleur op de dagen dat het Belgische elftal moet spelen.

“En we hopen dat we dit tot en met volgende week zondag zo kunnen vasthouden”, zo benadrukte vandaag een van de vrijwilligers die bij de molen actief was. Van heel veel positieve reacties van Belgische bezoekers aan de molen zijn ze op Keent in ieder geval verzekerd.

Nu maar hopen dat deze steun uit Weert ook vanavond helpt.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *