18de Oeterfeesten te Opoeteren

Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 augustus vinden de 18de Oeterfeesten in Opoeteren plaats.

Het driedaags dorpsfeest met streekgerechten en -bieren kent een brede belangstelling. Zo zijn er onder meer smoutebollen verkrijgbaar tijdens ‘Opoeteren-zingt’ door de fanfare en Duo Whenever en Tirolerspass en op zondag zijn er oude ambachten. Ook is er live-muziek met veel kinderanimatie.

Zondag 5 augustus doet Natuurpunt mee aan de jaarlijkse Oeterfeesten in Opoeteren. Ze staan op de plaatselijke markt met verschillende soorten nestkastjes en insectenhotels. Ze verkopen er kleine gadgets en natuurboeken voor kinderen. Aan de stand kan men ook allerlei nuttige info over Natuurpunt vinden en bestaat de mogelijkheid om lid te worden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *