Buurtwerking Kapel 18 blaast tien kaarsjes uit

St. Kristoffel Bocholt

Onlangs vierde buurtwerking Kapel 18 in Bocholt haar 10-jarig bestaan met een fout feestje. Alle zestig aanwezigen hadden zich verkleed voor het jaarlijks buurtfeest van de Kapelstraat. Na een receptie volgde een barbecue. De foute avond werd afgesloten met een optreden van Boer Martijn.

Om het jubileum extra speciaal te maken, kwam iedereen in een foute outfit. Glitterkleedjes, lederhosen of een gekke hoed: iedereen was zijn verkleedkoffer ingedoken! Tijdens de receptie werd het bestuur van ‘Kapel 18’ in de bloemetjes gezet door Jos Claessens, Jan Verjans en Mia Croonen.

Na een korte verwelkoming kreeg het bestuur ook nog een cheque overhandigd van het gemeentebestuur. Dat was het startschot van een warme maar gezellige avond.

Na de zonovergoten receptie kon iedereen aan tafel voor een barbecue. Als afsluiter van deze jubileumviering werd er meegezongen en gedanst tijdens een optreden van Boer Martijn. Na een polonaise, een aantal moppen en tientallen bisnummers zat het optreden en ook de feestavond in de Kapelstraat erop.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.