Kinrooise Cultuurraad zoekt foto's voor 'Os ma/pa en ich'

De Kinrooise culturele raad organiseert in september een fototentoonstelling in GC De Stegel met markante Kinrooise koppen. Onder de titel Os ma/pa en ich is het de bedoeling om een 70-plusser samen met zijn of haar zoon of dochter in beeld te brengen. Foto’s insturen kan tot 30 juli.

De bedoeling van Os ma/pa en ich is om over de generaties heen Kinrooise koppen vast te leggen. Iedere inwoner kan een foto inzenden waarop hij of zij samen met zijn vader of moeder geportretteerd wordt. Enkel de hoofden zijn belangrijk. De achtergrond is bijkomstig. Voorwaarde is dat de vader/moeder 70 jaar of ouder is en dat het kind of de ouder in Kinrooi woont. Beiden moeten nog in leven zijn.

De foto’s moeten digitaal aangeleverd worden. Ze kunnen tot 30 juli gemaild worden naar cultuur@kinrooi.be. Vergeet niet de naam van de geportretteerden en de fotograaf te vermelden bij je inzending. De beste dertig foto’s zullen uitgekozen worden door het bestuur van de Kinrooise culturele raad. De geselecteerde foto’s zullen afgedrukt worden op canvasdoeken. Na de tentoonstelling stelt de culturele raad de canvasdoeken ter beschikking van de deelnemers.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.