Nieuwe langparkeerparking in de Pater Lambertusstraat van Bree (video)

Er is een nieuwe groene parking in Bree centrum waar men onbeperkt en gratis kan parkeren. De parking op de voormalige site van dokter Roex aan de Pater Lambertusstraat achter de bib werd onlangs in gebruik genomen.

“Het gaat om een plek voor ongeveer 54 auto’s die op deze wijze lange tijd kunnen parkeren”, zo vertelt Schepen van Mobiliteit Jo Vandersteegen van de Stad Bree.

“Deze extra parkeerplaatsen zijn zeker interessant voor werkgevers en werknemers in ons centrum”, zo vervolgt de schepen. “Wanneer je dagelijks je auto parkeert tijdens kantooruren, zijn de groene parkings zonder tijdsbeperking de aangewezen plaats om je wagen ’s morgens te parkeren en ’s avonds op te pikken. Deze parkings zijn gratis, centraal gelegen en makkelijk bereikbaar.”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *