Neos Kinrooi naar André Rieu

Voor een hele groep Neos-leden werd vorige zondagavond een gezellige, smakelijke en muzikale uitstap. Vanuit Kinrooi bereikten zij met een autocar goed op tijd Maastricht.

Wanneer de toegang tot het Vrijthof om halfzeven opende, stond daar een medewerkster van het Theater klaar om hen te begeleiden naar de gedekte tafels. Meteen kregen zij daar een aperitiefdrankje van het huis aangeboden. Daarna volgde het voorziene terrasarrangement: een culinair menu dat best werd gesmaakt.

Tegen 21.00 uur verscheen André Rieu met zijn orkestleden aan het portaal van het Theater. Ondertussen marcheerde de Koninklijke Harmonie rond het volgestroomde plein om de mensen in de passende muzikale stemming te brengen en ging zij het Johan Straussorkest voor op hun weg naar het hoofdpodium. Daar presenteerde André Rieu op zijn eigen gekende wijze – in het Nederlands en het Engels – een hele reeks meeslepende, bekende en minder bekende klassieke maar ook volkse muziek.

Het Kinrooise gezelschap op het terras van het Theater kon van het hele gebeuren meegenieten via de aanwezige grote schermen. Met het invallen van de duisternis, het aansteken van de lichtjes op de tafels en af en toe wat vuurwerk werd de sfeer op het Vrijthof bovendien nog meer romantisch. Voor de deelnemers van Neos Kinrooi is het een mooie zomeravond geworden waaraan zij zeker een mooie herinnering zullen bewaren.

Foto: Jan Jacobs

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *