Schrijfsel 19: Chillen met Juulke en Regi

Het is zomer. Voor velen is het nog vakantie, anderen zijn al terug uit de ‘zomerslaap’ ontwaakt. Ook op Grensland Actueel is het te merken dat de startblokken bezocht worden om er weer stevig in te vliegen.

Krijgen jullie met dit weer zin om er écht in te vliegen? Ik niet! Ik word geroepen door cocktails, pintjes en een ligstoel (of hangmat). Een siësta van een halve dag, heerlijk!
Het moet ook fantastisch zijn om die siësta en pintjes met elkaar te combineren, moeten ze in Kessenich gedacht hebben. Daar gaan ze namelijk op het Bastion Festival een chil-gedeelte maken.

Ik zag de aankondigingen van het Bastion Festival al veelvuldig overal hangen: een nieuw festival met een programma om U tegen te zeggen. Van de Juulke en de Ketnetband over de Romeo’s tot Regi: er zal gedanst worden!

Gedanst en gechild, maar niet tegelijkertijd. Als ik aan Juulke denk, ben ik zeker dat de polonaises elkaar zullen opvolgen. De Romeo’s zorgen daar zeker ook voor.
Misschien moeten ze de chil-ruimte een ‘uitrustplek’ noemen? Of een ‘slaap-je-kater-uit-ruimte’? Een ‘Af-en-lig-plaats’?

Alle gekheid op een stokje: het gaat een feest worden daar. Laten we hopen dat het mooie weer nog even aanblijft, zodat er stevig gevierd kan worden. Goed feesten en goed drinken, dat is de boodschap.

En ben je, na het (te) goed drinken, op zoek bent naar een taxi? Dan vraag Gers Pardoel maar, die komt ook en heeft vast en zeker nog plaats op zijn bagagedrager.
Oh ja, heb je nog geen tickets voor dit festival en zorgden de cocktails van deze zomer ervoor dat je even geen geld hebt om ze te kopen? Doe dan mee met de wedstrijd van Grensland Actueel en win!

Tot volgende week voor een nieuw schrijfsel.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *