Zondag ALL AMERICAN DAY in Weert

Umbelderke Weert

Herinner je je de All American Days in Weert nog? Jaarlijks terugkerend evenementen die telkens minstens 40.000 bezoekers trokken. Acht jaar geleden werd deze Amerikaanse dag voor het laatst in Weert georganiseerd. Maar dit jaar wordt aangeknoopt aan een van de meest succesvolle evenementen van Weert. Dus de roadtrip door de USA kan wachten want zondag strijkt Amerika opnieuw neer in de binnenstad van Weert.

Dikke hamburgers en hotdogs, sfeervolle muziek, blinkend chroom, foodtrucks, ronkende 6 en 8 cilinders, koude biertjes en dampend asfalt. Gepimpte custom cars zijn er om gezien te worden. Een zonnetje erbij en cruise op de mainstreet door de stad. Hier verenigen zich stoer en relaxed, oud en jong, sierlijk en robuust, opgepoetst en verroest.

Op 12 augustus 2018 van 11 tot 21 uur zal Weert ondergedompeld zijn in de relaxte sfeer van Amerikaanse auto’s en alles wat bij deze rebelse cultuur hoort. Voor de deelnemers een dag om elkaar te ontmoeten en een hobby, of liever levensstijl, te tonen aan een groot publiek en voor de toeschouwers een kans om een kijkje te nemen in een wereldje van stijlvolle vrijheid. Wie is king of the road?

Op het programma staat o.a. de mainstreet met een parcours door de binnenstad om je original car, custom car of truck te showen. De mainstreet loopt via de Wilhelminasingel, Emmasingel en een deel van de Kasteelsingel en dwars door de stadswijk Fatima via Molenpoort, Coenraad Abelstraat. Spoorstraat, Molenveldstraat en Wilhelminastraat terug naar de Wilhelminasingel. Langs de mainstreet, door de hele binnenstad en in het Fatimapark staat ook veel muziek op 9 podia, talrijke foodtrucks en een grote Amerikaanse markt.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *