Summer Sale Shopping in Weert

Koopzondag 26 augustus staat in Weert in het teken van een spectaculaire Summer Sale Shopping! Winkels in de gehele binnenstad pakken met kramen voor hun deur uit met de allerbeste aanbiedingen om het zomerseizoen extra feestelijk af te sluiten.

Met de zomervakantie achter de rug is het tijd om op te ruimen, en dat doen ondernemers van de Weerter binnenstad op een bijzondere manier. Zoals elke laatste zondag van de maand openen winkels van 13.00 tot 17.00 uur de deuren. Om de Summer Sale extra kracht bij te zetten worden de beste koopjes op marktkramen in alle straten aangeboden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *