Toerisme Kinrooi is bezig met verhuizing

De verhuisdozen bij Toerisme Kinrooi worden momenteel ingeladen. Vanwege de grootscheepse renovatie van het gebied waarbij ’t Kompas, de huidige locatie van Toerisme Kinrooi, afgebroken zal worden, gaat men tijdelijk naar ‘Hotel De Spaenjerd’ verhuizen.

Door deze verhuizing zullen de medewerkers van Toerisme Kinrooi tot en met zondag 9 september niet meer te bereiken zijn via mail of telefoon en zal ook het kantoor gesloten zijn. Vanaf maandag 10 september heten de medewerkers iedereen graag weer van harte welkom op de nieuwe locatie aan de Maasstraat 84 in Ophoven.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *