Boels Ladies Tour door Weert en Stramproy

Weert was vrijdag 31 augustus voor de tweede keer etappeplaats van de Boels Ladies Tour, dé internationale wielerwedstrijd voor vrouwen door Nederland (UCI Women’s WorldTour). Nieuw was dit jaar dat er geen etappes van de ene naar de andere gemeente werden verreden, maar dat elke gemeente op een dag start- en finishlocatie is. Op vrijdag 31 augustus 2018 startte de tour in Stramproy en finishte in Weert. Bij de ca. 120 deelneemsters waren ook bekende Nederlandse topwielrensters.

Het verkeer werd omgeleid en er waren vele belangstellenden op de been.

De binnenstad bleef bereikbaar, want van de Wilhelminasingel was alleen de buitenzijde afgesloten. In verband met de opbouw en inrichting van de finishlocatie was het deel van de Wilhelminasingel tussen Beekpoort en Driesveldlaan afgesloten.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *