Getuigen en slachtoffers mishandelingen gezocht

Zondagmiddag heeft de Roermondse politie na een zoektocht een 35 jarige man uit Polen aangehouden die meerdere mensen heeft bedreigd en mishandeld. Rond 14.45 uur, kwam er een melding binnen dat er een man met bakstenen aan het gooien was naar mensen. Vervolgens zou de man zijn weggelopen en een vrouw van haar fiets hebben getrapt, vlakbij de spoortunnel op de Koninginnelaan in Roermond.

Hierop is de politie samen met collega’s van het Basis Team Venlo en Basis Team Weert op zoek gegaan naar de man. Dankzij een alerte getuige hebben zij de man uiteindelijk kunnen aanhouden op de Hambeek in Roermond.

De man heeft onderweg nog een persoon geslagen en men sluit het dan ook niet uit dat er meerdere mensen slachtoffer van hem zijn geworden. Ben jij zondagmiddag bedreigd of misschien wel mishandeld door een man die was gekleed in een blauw geruite broek en een blauw vest, neem dan contact op met de politie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.