Herbenoeming burgemeester Evers Nederweert

Portretten college

De gemeenteraad van Nederweert heeft donderdag 30 augustus 2018 besloten om burgemeester Henk Evers aan te bevelen bij de Minister van Binnenlandse Zaken voor een herbenoeming. Wanneer de herbenoeming bij de Commissaris van de Koning en de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties een feit is, begint burgemeester Evers aan zijn derde periode als kroonbenoemde burgemeester.

Nadat zijn herbenoeming bekend was zei Evers (65) onder meer het volgende: “het is goed om te weten dat ik heb aangegeven dat ik Nederweert wil blijven dienen totdat mijn opvolger of opvolgster er is.

Er zit nog veel “Sturm en Drang” in mijn lijf en in mijn genen. Dat zal ongetwijfeld voorkómen dat ik me de komende tijd lijdzaam ga beperken tot op mijn handen zitten en op mijn pensioen wachten. De komende tijd wil ik een strategische bijdrage leveren aan de belangrijkste gemeentelijke dossiers en zal ik daarnaast veel aandacht hebben voor actuele onderwerpen als burgerparticipatie, duurzaamheid en modernisering van de dualistische verhoudingen met de gemeenteraad. Kortom, U rekent op mij, ik reken op u en Nederweert rekent op ons.”

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *