Mooie eerste editie Biëseler Kermishappening nieuwe stijl (video en foto’s)

De organisatie van de Biëseler Kermishappening geeft aan bijzonder tevreden te zijn over de editie die vrijdag 24 augustus gehouden is. Met enkele nieuwe onderdelen werden vele enthousiaste deelnemers getrokken en waren er ook veel toeschouwers.

“Dit jaar zijn we voor een stukje ‘back to the roots… gegaan’, zo vertelt initiator Frank Vandebosch. “In het verleden is de kermis happening ontstaan met de estafette marathon, waar 42 rondjes van een kilometer moesten worden afgelegd, door individuen of teams. Daarom hebben we vanaf deze editie een Kidsrun georganiseerd voor de jongste atleten tot en met twaalf jaar”, zo vervolgt Vandebosch.

Ook nieuw was de 5 en 10 kilometer loopwedstrijd voor de oudere kinderen, de joggers en de hardlopers met een professionele tijdsmeting.

De opbrengst van deze activiteit, die ten gunste was voor Basisschool ‘De Wieken’ uit Molenbeersel bracht 325 euro op. “Een mooi bedrag dat we investeren in ons speelplein”, zo verduidelijkt directeur Jean-Pierre Keijers van de school.

Naast deze nieuwe uitdaging, had ook het wielrennen een prominente plek. De Gorissen Press & Paper Super Prestige werd gewonnen door Maarten Christis. In het ploegenklassement haalde WTC Raadgek de eerste plek.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.