Kandidaat-raadslid N-VA Maaseik niet langer verkiesbaar vanwege TV-reportage

Dennis Laveaux uit Maaseik heeft besloten om geen kandidaat meer te zijn voor de N-VA tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in Maaseik. Dit heeft hij besloten naar aanleiding van de TV-reportage ‘PANO’.

Het Maaseiker kandidaat-raadslid kwam tijdens de reportage in beeld als aanhanger van de extreemrechtse organisatie ‘Schild & Vrienden’. De politieke Maaseiker partij reageert op Facebook: “Voor N-VA Maaseik kunnen racisme en antisemitisme niet door de beugel.” Men distantieert zich van de inhoud.

De reportage heeft voor veel commotie in Vlaanderen gezorgd. Van links tot rechts is er geschokt gereageerd op de uitzending. Het parket van Oost-Vlaanderen stelt een onderzoek in om te bekijken of strafbare feiten zijn gepleegd.

Dennis Laveaux zal door een andere kandidaat vervangen worden op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Foto: Facebook Dennis Laveaux

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

2 reacties op “Kandidaat-raadslid N-VA Maaseik niet langer verkiesbaar vanwege TV-reportage”

  1. Zeer laffe houding van de lijsttrekker (en de hele partij). Omwille van een activistische tv-reportage meteen je militanten een mes in de rug steken is enorm zwak. S&V’ers worden door de media veroordeeld zonder proces en de De Wever’s van deze wereld gaan in dat verhaaltje meteen mee. Zijn ze daar in de Eyckerstede soms bang om niet meer welkom te zijn bij de CD&V?

  2. waren het extreme moslims dan had je er niks over gehoord , daar durven ze hun bakkes niks over open te trekken . alleen die Vlamingen wat met hun kl rammelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *