John Janssen wint derde clubwedstrijd Maasvissers Geistingen

Op zaterdag 8 september stond de derde wedstrijd voor het kampioenschap op het programma bij de Maasvissers in Geistingen. Er kwamen 69 deelnemers langs bij de nummertrekking en er werd weer gevist in 9 vakken. Vier vakken op de Steenberg en 5 vakken op de Boterakker.

Het was bang afwachten hoe de resultaten zouden worden in deze derde clubwedstrijd, omdat de hele week een 500-tal aalscholvers erg actief waren om onze vissen te verorberen.
Al snel bleek dat het geen goede wedstrijd zou worden in het algemeen. Zeker in de sectoren waar de aalscholvers het actiefst waren,bleven de vangsten ver beneden peil.

John Janssen won uiteindelijk de wedstrijd met een gewicht 8760 gram op plaats I117 voor Jan Roelofs met 5955 gram op plaats F75 en Lowie Briels met 5565 gram op plaats E57. De vierde plaats was voor Julien Brouwers (Lom) met 4255 gram (plaats B19).

De andere sectorwinnaars waren Jo Franssen, Jo Van Eygen, Huijskens Geert, Peter Sowinskii en Gerard Pannemans.

Dat het een heel spannend jaar wordt voor de titel is duidelijk, want er al niemand meer die drie keer zijn vak won en er zijn er maar drie meer die twee keer hun vak hebben kunnen winnen. Paul Verlinden staat in de tussenstand aan de leiding voor Lowie Briels en Jo Franssen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *