Femma Beek hapt en trapt

De formule van happen en trappen is in onze regio reeds een gekend concept. Voor de tweede keer organiseerde Femma Beek deze activiteit in het begin van september. De stress van de eerste schoolweek even van zich af fietsen, bijbabbelen over de eerste schoolweek, uitkijken naar de komende Femma-activiteiten, het kon allemaal op de fiets.

De aanwezigen van Fenna Beek vertrokken in Reppel en reden zo via Bocholt, Stramproy, Weert en Budel naar Kaulille. Het is dankzij de ‘verkenningstocht’ van Marijke, dat ze de rit niet verkeerd reden, want in het overzicht zaten hier en daar toch kleine foutjes. Onder toezicht van een stralend zonnetje hapten en trapten ze zo ongeveer 60 kilometer bij elkaar.

Foto: Vera Geyskens

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *