Aangetroffen wapens bij verdachte van schietincident

Na de aanhouding vrijdagochtend van de 16-jarige jongen die wordt verdacht van een schietincident bij een school aan de Kasteel Hillenraedtstraat in Roermond, heeft de politie onderzocht welke wapens hij bij zich had.

Uit dit onderzoek is naar voren gekomen dat het gaat om een licht geweer, een gasalarm pistool, twee messen en een bijl. De jongen wordt vandaag verder gehoord. Ook is de politie in gesprek met diverse getuigen. Mensen die iets gezien of gehoord hebben en zich nog niet bij de politie hebben gemeld, worden gevraagd dit alsnog te doen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *